Nemzeti Személyszállítási Intelligens Közlekedési Rendszerek Platform

Hírek

37 találat

Hírek - 2015.11.04.

Nemzeti Közlekedési Napok 2015

A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ szervezésében 2015. október 27-29. között Debrecenben hatodik alkalommal került megrendezésre a Nemzeti Közlekedési Napok. A konferencia a közlekedési szakterület országos szintű fóruma, melyen a résztvevőket összközlekedési szemlélettel összeállított program várta, ahol immár hagyományosan a közlekedési háttérintézmények, vállalatok, hatóságok, kutatóhelyek képviselői osztották meg ismereteiket, elvárásaikat, tapasztalataikat.

Hírek - 2015.10.19.

Kiállítóként is részt vettünk ITU Telecom World rendezvényen

Az ICT szektor szereplőinek globális rendezvénye, az ITU Telecom World az idén Budapesten zajlott október 12-15 között. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. kiállítóként jelent meg az esemény helyszínén felállított kollektív magyar standon.

Hírek - 2015.10.06.

Elindult a Nemzeti Smart City Platform megvalósítása

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. augusztusban országos reprezentatív véleménykutatással térképezte fel a magyar lakosság „smart city”, azaz okos, intelligens városi fejlesztésekkel kapcsolatos ismereteit, igényeit és hozzáállását. A Társaság a kutatás eredményeit a megvalósítás alatt álló Nemzeti Smart City Platform alapszempontjaiként kívánja felhasználni.

Hírek - 2015.10.06.

Megnyílt a 22. ITS World Congress

Az ITS World Congress az Intelligens Közlekedési Rendszerek legnagyobb nemzetközi találkozója, amelynek idén október 5-9. között a franciaországi Bordeaux ad otthont. Az IT ipar legújabb innovációival a több mint 10 ezer résztvevő 25 ezer négyzetméter kiállítási területen ismerkedhet meg.

Hírek - 2015.09.16.

Szakértőink a 22. ITS Világkongresszus és Kiállításon

Idén október 5-9. között huszonkettedik alkalommal rendezik meg az intelligens közlekedési rendszerek világkongresszusát, melynek ezúttal Bordeaux ad otthont. A konferencián a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-t Dávidházy Gábor stratégiai igazgató és Cserháti Balázs innovációs szakértő képviseli és előadásokat is tartanak.

Hírek - 2015.06.08.

Konzorciumi tagság a MOBiNET projektben

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. ERTICO – ITS Europe tagságának kezdete óta még fél év sem telt el, de már komoly érdeklődés mutatkozik a hazai mobilfizetési know-how iránt. Az ERTICO tagság első, „kézzel fogható” jele, hogy megérkezett a hivatalos felkérés a társaság konzorciumi tagságáról az európai uniós finanszírozású MOBiNET projektbe.

Hírek - 2015.06.07.

Kazah küldöttség a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-nél

Kazah állami delegáció járt a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-nél, ahol a hazai innovatív megoldásokról folytattak tárgyalásokat. A társaság által működtetett, európai szinten is különleges smart megoldásnak számító, országos mobilfizetési rendszer iránt is érdeklődtek a résztvevők.

37 találat